Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 08-02-09

– Het duurde ruim 25 jaar maar Adrienne King (Friday The 13th 1 en 2) gaat weer acteren. Uiteraard heeft ze gekozen voor een genrefilm: Walking Distance. De film gaat over een rustig stadje waar vreemde dingen gebeuren als willekeurige mensen in het stadje samenkomen. In de sf-horror van Mel House (100 Tears) zien we ook Reggie Bannister (Phantasm-reeks) voorbij komen.

– EA heeft laten weten dat de game Dead Space dit jaar nog zal verschijnen voor de Wii. “We brengen deze Wii-titel dit jaar uit en het zal absoluut dezelfde kwaliteit en ‘fear factor’ hebben die gamers voorgeschoteld kregen op de pc, Xbox 360 of PS3”, aldus John Riccitiello van EA

– Het is natuurlijk geen straf om naar Amber Head (Mandy Lane) te kijken, dus we kunnen het geode nieuws melden dat ze alweer heeft getekend voor een rol in een genre film. Dit keer zal ze een kleine rol spelen in Zombieland naast de eerder aangekondigde Woody Harrelson en Jesse Eisenberg.

– De Amerikaanse TV-zender The CW heeft een pilot aflevering besteld van The Vampire Diaries, gebaseer op een boekenreeks over een jonge vrouw die tussen twee vampierbroers in kmt te staan, de een is goed, de ander slecht. Kevin Williamson (schrijver Scream, I Know What You Did Last Summer) gaat de serie schrijven en produceren. Als de aflevering goed wordt ontvangen zal er een volledig seizoen komen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter