Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 11-09-09

– Variety weet te melden dat Patrick Lussier in gesprek is om de regie te voeren over Halloween 3D. Lussier heeft natuurlijk al de nodige ervaring met horror in 3 dimensies met My Bloody Valentine 3D. Uiteraard hangt het een en ander af van de financiele problemen die The Weinstein Company/Dimension Films heeft…

– Scenario-schrijver Ehren Kruger (The Ring, The Skeleton Key) is aan het werk gezet om een nieuwe versie te schrijven van The Children Of The Corn, uiteraard gebaseerd op het korte verhaal van Stephen King en niet zozeer op de film uit 1984. Deze nieuwe versie zal zich meer richten op de religieuze ondertoon die het het korte verhaal heeft aldus producent Bob Weinstein (idd van The Weinstein Company).

– Niemand minder dan Angus Scrimm zou een rol hebben in Bubba Nosferatu van regisseur Don Coscarelli (Phantasm). De opnames zouden in November moeten beginnen met Ron Perlman als Elvis.

РHet lijkt erop dat Warner Bros ergens in 2010 komt met een blu-ray van The Exorcist. Deze blu-ray bevat dan de originele versie uit 1973 ̩n de versie uit 2000.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter