Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Amazon heeft, gebaseerd op de reacties die men heeft ontvangen naar aanleidng van de pilot, besloten om niet verder te gaan met de Zombieland tv-serie. De makers mogen wel proberen om de serie ergens anders onder te brengen.

– Regisseur Eli Graig (Tucker And Dale Vs. Evil) heeft een deal gesloten rondom het door hem geschrven Little Evil. Hoewel men het plot geheim wil houden is de kans groot dat het gaat om het “kwaadaardige kind” project waarover hij sprak ten tijde van de Tucker And Dale promotieronde . Little Evil zal via Bluegrass Films onder worden gebracht bij Universal Pictures.

– Later deze maand beginnen de opames van i-Lived, de nieuwe film van Franck Khalfoun (Maniac). Hierin volgen we een app-reviewer wiens leven door een nieuwe app wordt verbeterd, maar hem uiteindelijk in een neerwaartse spiral brengt. Zijn leven wordt een nachtmerrie… De film wordt geproduceerd door Bleiberg Entertainment die de film ook op Cannes aan het promoten is.

– Op 30 mei zal Paramount Digital Entertainment in samenwerking met Phosphor Games Studio een World War Z game uitbrengen voor iOS en Android. Het betreft een FPS met 28 levels waarin je moet vechten en puzzelen om te overleven.

– Het trio Camilla Luddington (Grey’s Anatomy), Patrick Fischler (Californication) en Scott Michael Foster is gecast in The Pact II. Luddington speelt het personage June Abbott, een jonge vrouw die wordt geplaagd door nachtmerries over seriemoordenaar Judas. Ze komt er vervolgens achter dat zee en connective met hem heeft. MIdden juni beginnen de opnames onder leiding van Dallas Hallam en Patrick Horvath

– Lakeshore Entertainment is in Cannes om The Vatican Tapes aan de man te brengen. Het “found footage” project dat wordt geregisseerd door Mark Neveldine (Crank) gaat over een 27-jarige vrouw die op de Eerste Hulp terecht komt nadat ze zich in de vinger heeft gesneden. Een infectie zorgt voor vreemd gedrag dat resulteert in gewonden en doden in haar buurt. Priesters onderzoeken haar en komen tot de conclusive dat ze is bezeten. Inmiddels is de film al verkocht aan o.a. de VS, Duitsland, Canada en het Midden-Oosten.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter