Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ginger Snaps III; The beginning

Ginger Snaps III; The beginning
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Plot
Lang geleden, in de 19e eeuw, lopen twee meisjes door het bos, genaamd Ginger en Bridget. Ze horen rare geluiden en er gebeuren ook vele rare dingen. Dus kloppen ze aan bij een fort dat bemand word door soldaten die op hun hoede zijn voor iets. De zusjes weten niet voor wat maar ze hoeven het ook niet te weten. Die nacht hoort Ginger een raar geluid en gaat op onderzoek uit, waarna ze door een vreselijk monster word gebeten. Langzaam
maar zeker verandert ze, en heeft alleeen nog maar haar zus, Bridget….

Gore 8/10
Een paar leuke verrassingen, al had ik meer verwacht; een keel word eruit gereten, bijl in het hoofd, bloederige schotwonden, iemand word met een mes gestoken, bijl in de borstkas, een opengereten enkel, exploderend hoofd, afgesneden weerwolfhoofden op stokken, een geamputeerde arm, en afgesneden weerwolghoofden op stokken. Netjes.

Acteerwerk 7/10
Isabelle en Perkins zijn goed zoals altijd, alleen jammer dat sommige bijrollen echt gewoon ronduit SLECHT zijn, met uitzondering van Brendan Fletcher.Jammer.

Conclusie
Dit is na deel 1 mijn favoriete film en hij is ook bter dan deel 2. Dit is een heel vermakelijke horrorfilm met de nodige bloederige effecten, een originele setting, goed plot en redelijk acteerwerk. Al met al een goede film voor een avondje ontspannen en griezelen.

Waar de eerste klassiek was, de tweede zeker geen slechte film eas, benadert dit 3e hoofdstuk weer de kwaliteiten van het orineel. Bovendien vond ik de setting -een oud middeleeuws fort midden in de winter- super en heel origineeel. Voormij na 1 de beste en bijn net zo goed als het origineel, alleen een paar plotgaten en enkele foutjes, al met al een redelijk bloederige, goede horror die net zo vermakelijkl als de andere twee delen
is. Niet iedereen zal het met me eens zijn, maar ik vond het een originele, keigoede film.

Over de auteur

avatar

5 reacties

Laat een antwoord achter