Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Brief aan RCV

Geachte meneer/ mevrouw RCV.

Allereerst wil ik u danken dat u horrorfilms in Nederland uitbrengt, vooral met de Hellraiser serie ben ik heel erg blij. Maar ik zou u graag willen vragen om ALSTUBLIEFT meer aandacht aan uw DVD-releases te besteden. Als het niet te veel moeite is.

Vandaag was ik van plan om de DVD van Hellraiser: Hellseeker aan te schaffen. Toen ik hem in de schappen zag liggen voelde ik de bui al hangen: Precies dezelfde cover als deel 5, maar dan in een ander kleurtje en met een andere titel. Niet erg origineel h?? U had natuurlijk ook gewoon de originele Amerikaanse coverafbeelding kunnen gebruiken. Zo moeilijk kan dat niet zijn? Toegeven, de Inferno cover gebruiken, die ongetwijfeld nog in jullie pc zat, is makkelijker. Maar een beetje moeite doen voor de mensen die jullie DVD`s kopen kan toch geen kwaad?
Gooi er bijvoorbeeld wat leuke extra`s op: audiocomentaartje, featurette, making of etc. Vinden de fans leuk. Of kost dat te veel? Is het te duur om mensen waar voor hun geld te geven?

Nu ik toch vragen aan het stellen ben: Welke gigantische debiele tiktrut met het IQ van een hersendode mandril schrijft de synopsis op de achterzijde? Toegegeven, de films die beschreven worden op de cover zijn best interessant en ik zou ze graag willen zien, alleen jammer dat jullie compleet andere films in de verpakking hebben gestopt. Kijken jullie die films eigenlijk zelf wel eens? Valt dan niemand op dat het gewoon niet klopt? Heeft dan niemand van jullie pantoffeldiertjes door dat jullie klanten zich wel eens bekocht zouden kunnen voelen? En dat ze dan misschien geen RCV uitgaven meer kopen, zodat jullie bedrijfje minder inkomsten zal krijgen en, als het mij even meezit, failliet gaat?

De eerste weglopende klant hebben jullie al, namelijk ondergetekende. Ik ga voortaan op zoek naar buitenlandse uitgaven en als ik die niet kan vinden, dan vrees ik dat ik de films zal moeten gaan downloaden. Ja, u hoort het goed: Ik download nog liever films dan dat ik mijn geld aan jullie producten verspil.

Ik hoop dat u wat meer aandacht aan horror-DVD`s gaat besteden, zodat de fans ook een keer plezier aan uw uitgaven gaan beleven.

Met vriendelijke groet,

Sinister.

P.S. In het geval van spoilers in uw synopsis (zoals bij de cover van Hellraiser: Inferno, waarbij al meteen in de eerste zin de clou van de film verraden werd) voel ik mij helaas genoodzaakt om een kettingzaag te gebruiken.

Over de auteur

avatar