Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Joe Carroll (James Purefoy) zit in de dodencel en alle tekenen van zijn volgers lijken uitgewist. Ryan Hardy (Kevin Bacon) kan eindelijk verder met zijn leven, maar zijn prille geluk wordt teniet gedaan door een aantal gruwelijke gebeurtenissen. Ryan en zijn team moeten de waarheid achter de vreselijke geweldsmisdrijven ontrafelen, voor het hen allen vernietigt. De uitkomst is erger dan ze ooit hadden kunnen bedenken: Joe Carroll was slechts het begin… Weet het team deze onmogelijke missie succesvol te volbrengen?

– – – – – – – – – – – – – – –

Kevin Bacon schittert nog een laatste keer als FBI-agent Ryan Hardy in The Following – Seizoen 3 die nu verkrijgbaar is op dvd en blu-ray. Beide versie bevatten de nodige extra’s waaronder “Evil Has Many Faces”, “New York Comic-Con Panel 2014” en een aflevering van “Funny or Die” waarin Bacon zichzelf speelt in een parodie op The Following,

Wij mogen van distributeur Warner Bros. Home Entertainment maar liefst 3x een The Following – Seizoen 3 dvd-box weggeven. Deze zullen we verloten onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

Wie is de bedenker van deze serie?

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. Following S3) vóór 25 oktober a.s. naar :
prijsvraag@horror.nl

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms