Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De catwalk was een brug van beenderen, gespannen over een rivier van tranen en bloed. In de hemel erboven fonkelden sterren, wit en blauw, en ze waren zodanig gepositioneerd dat ze als een spot elk detail van elk model accentueerden. Langs de rivier rezen kale, dode bomen uit de modder. Wie de verkiezing wilde bijwonen, moest zich ophangen aan een van de takken. Het moment tussen leven en dood, waarop alle gedachten en alle zuurstof wegvloeiden, volstond om zoveel schoonheid te aanschouwen dat zelfmoord plots geen opoffering meer was, maar een geschenk.

Diabolik is een afspiegeling van onze duistere verlangens, onze verborgen obsessies, de ware kleur van onze ziel, zonder maskers, zonder grenzen. Deze observatie valt uiteen in twaalf verhalen waarin de personages in een neerwaartse spiraal van geweld, seks, middelenmisbruik en normvervaging terechtkomen. Kunst en expressie blijken telkens de drijfveer die hen naar de afgrond van de samenleving dwingt.

De bloedstollende verhalenbundel Diabolik van de Belgische schrijver Tom Thys is nu te koop via o.a. Uitgeverij Zilverspoor, Bol.com en de betere boekhandel.

Wij mogen van de auteur zelf 2 exemplaren weggeven. Uiteraard doen we dat toch niet zomaar…De boeken zullen we verloten onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

wat is de titel van het vorige boek van Tom Thys?

Stuur je anwoord en adresgegevens (o.v.v. Diabolik) uiterlijk 16 mei a.s. naar:
prijsvraag@horror.nl

Website Tom Thys: www.tomthys.com

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms