Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

VANAF 7 SEPTEMBER 2017 IN DE BIOSCOOP

De horror- thriller IT van New Line Cinema, onder regie van Andy Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf. In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen er een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf. Zal het deze kinderen lukken om het kwaad uit hun woonplaats te verdrijven? Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard, Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

Om de deze release te vieren mogen wij van distributeur Warner Bros. Pictures maar liefst 3 prijspakketten weggeven bestaande uit een rode ballon, een Jack-in-the-box en 2 vrijkaarten!

Deze pakketten zullen we verloten onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

In IT speelt deze jonge Canadese acteur de rol van Richie Tozier. Hij is voornamelijk bekend door zijn rol in de Netflix hit tv-serie Stranger Things. Wie bedoelen we?

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. It) uiterlijk 14 September a.s. naar:

prijsvraag@horror.nl

www.ITFilm.nl
#ITMovie

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms