Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Voormalig medewerker van het horrorblad Fangoria, Rebekah McKendry heeft samen met haar man David McKendry het scenario geschreven voor hun regisseursdebuut All The Creatures Were Stirring, een horrorcomedy die zich afspeelt rond de kerstperiode. De hoofdrollen zijn voor Constance Wu, Jonathan Kite, Amanda Fuller, Brea Grant en Graham Skipper. De opnames zijn gebonnen voro een release in december 2016.

* De Soska zusjes, Jen en Sylvia, hebben meegeschreven aan Puppet Killer, de nieuwe film van regisseur Lisa Ovies. Daarnaast zal de tweeling de film produceren én erin te zien zijn. In de film volgen we Jamie, die jaren na de verdwijning van zijn stiefmoeder met enkele vrienden een kerstuitje plant in het oude vakantiehuisje van zijn familie. Hij raakt ervan overtuigt dat zijn oude pop een op magische manier tot leven gekomen moordenaar is…of is Jamie nou gestoord? De opnames starten komende vrijdag in Vancouver.

* Regissuer Don Coscarelli heeft laten weten waarom het zolang duurt voordat Phantasm V: Ravager eindelijk verschijnt. Het komt namelijk doordat Coscarelli samen met niemand minder dan J.J. Abrams werkt aan een 4K restauratie van de eerste Phantasm film. Abrams is namelijk een groot fan van Coscarellis klassieker. Beide films moeten ergens in de eerste helft van volgend jaar verschijnen.

* Eclectic Pictures heeft de rechten gekocht van The Devil, een scenario dat is geschreven door Eric D. Wilkinson en Richard Schenkman. Het verhaal is zeer losjes gebaseerd op ware feiten en gaat over een groep studenten die tijdens een ontgroening in de bossen bij Jersey erachter komen dat een oude legende maar al te waar is. Volgens Wilkinson is hun Jersey Devil groter, kwaadaardiger en enger dan wat je wellicht weet over het wezen. De actie/horrorfilm heeft momenteel nog geen regisseur.

* Op 21 januari 2016 verschijnt Deathgasm (zie foto) eindelijk op disc hier in Nederland, maar regisseur Jason Lei Howden heeft laten weten dat hij net klaar is met het script voor Deathgasm 2: Goremageddon. Volgens Howden bevat het vervolg in de eerste tien minuten al meer bloed en gore dan Deathgasm in zijn totaal.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

één antwoord

Laat een antwoord achter