Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Children of the Corn 2: The Final Sacrifice

Children of the Corn 2: The Final Sacrifice
2.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Toen ik op internet zat te zoeken voor goeie horrorfilms zag ik ineens children of the corn deel 2. Ik had deel 1 al gezien ik vond hem wel aardig. Zo gezegd zo gedaan had ik hem. Ik had wel veel meer verwacht dan deel 1 ( en vooral de special effects+de acteerprestaties). Aan de ene kant was het om te janken!!!!! En aan de andere was er wel een lichtpuntje.

Voor de 2e keer is de oogsttijd aangebroken en zo begint er weer gemoord te worden in het anders o zo rustige stadje Gatlin. Overal komen journalisten vandaan. E?n van die journalisten is John Garret (Terrence Knox)en hij arriveert samen met zijn zoon Danny. Danny kan niet echt zo goed opschieten met zijn vader en is dus nog flink eigenwijs. Ze kunnen bij een vrouw terecht voor een slaapplaats. Ze heeft zelf een kind opgevangen ( die schijnt Madechai en niet Malechai te heten). John wil graag een goed verhaal hebben maar krijgt niet veel antwoorden en gaat daarom op onderzoek. In een school loopt hij rond en ziet nogal veel tekeningen liggen van de kleine kinderen die wisten wat er gingen gebeuren. Hij stuit ook nog op een indiaan genaamd Jack Read Bear. Vervolgens blijkt Madechai de leider nu te zijn van de kinderen en deze krijgt ze zover om weer te gaan moorden. En dan begint de ellende pas!!!!

Na mijn mening vindt ik het een 5 waard. Ten eerste er was 1 scene die ik wel bloederig vond en daar hou ik wel van als er bloed wordt gevloeid. Alle overgebleven zaten in de kerk naar die dominee te luisteren en madechai zat erbij. Hij gebruikte een voodoo-pop om een vent flink te laden bloeden. Nou alweer vond ik de special effects klote helaas, want het is in 1992 en dan denk je dat ze toen wel een beetje vooruit waren met de technieken, maar ze zouden wel een low-budget hebben, want anders kon je echt wel wat aan die special effects doen. Nou de acteerprestaties waren hetzelfde als in deel 1. Je moet bij deze film de knop in je hoofd omzetten en kijken, want als je dat niet doet dan kan je het wel vergeten die 92 minuten.

Over de auteur

avatar

10 reacties

Laat een antwoord achter