Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

23e AFFF Openings- en afsluitingsfilm bekend!

Het 23rd Amsterdam Fantastic Film Festival wordt op woensdagavond 18 april geopend met de Nederlandse première van de Mexicaans/Spaans/Amerikaanse drievoudig Oscarwinnende fantasyfilm PAN’S LABYRINTH van Guillermo Del Toro, waarover je lager op deze pagina meer kunt lezen.

Een week later, op woensdagavond 25 april, wordt het festival afgesloten met de Nederlandse première van de Amerikaanse thriller DISTURBIA van D.J. Caruso.

In DISTURBIA raakt de tiener Kale na de plotselinge dood van zijn vader het spoor bijster en komt in aanraking met justitie. Hij wordt onder huisarrest geplaatst en gecontroleerd middels een vernuftige elektronische enkelband. Uit verveling begint Kale zijn buurman te begluren met een verrekijker. Langzaam maar zeker raakt hij ervan overtuigd dat deze een seriemoordenaar is.

DISTURBIA is een verrassende en effectieve variant op Hitchcocks REAR WINDOW, gemaakt door de regisseur van THE SALTON SEA, TAKING LIVES en TWO FOR THE MONEY. De rol van Kale wordt vertolkt door rijzende ster Shia LaBeouf, die eerder te zien was in I, ROBOT, CONSTANTINE en BOBBY.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter