Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

AFM nieuwtjes 3

De cast van de psychologische thriller After.Life is uitgebreid met Justing Long (Jeepers Creepers) en Josh Charles (S.W.A.T.). Het verhaal gaat over een jonge vrouw (Christina Ricci, Cursed ) die gevangen zit tussen leven en dood, terwijl een begrafenisondernemer (Liam Neeson, Darkman) haar levend wil begraven. Dinsdag 11 november beginnen de opnames in New York onder regie van Agnieska Wojtowicz-Vosloo.

En ondanks dat de eerste twee films niet echte grote blockbusters waren is Uwe Boll nog steeds van plan om BloodRayne 3 te maken. Dit derde deel zou zich dan afspelen tijdens W.O. II, dezelfde tijd waarin de eerste videogame zich afspeelde. Maar voordat het zover is heeft Boll eerst nog drie andere films op het programma staan.

Richard Stanley (Dust Devils) zal terugkeren achter de camera voor Cold Blooded, een film over een man die strand op een verlaten eiland en daar te maken krijgt met de gevolgend van zijn isolatie en de dreiging van vleesetende komodo-varanen. De film wordt overigens geproduceerd door Brian Yuzna!

Over Brian Yuzna gesproken…Ook hij zal weer eens een film gaan regisseren, namelijk Amphibious, over een uit de kluiten gewassen zee-schorpioen. De opnames hiervan beginnen in maart 2009. De film komt van productiemaatschappij Komodo Films, dat Yuzna heeft o.a. heeft opgericht met de Nederlandse super-producer San Fu Maltha.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter