Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wellicht is het jullie niet ontgaan, maar er is een remake in de maak van Cabin Fever.

De opnames zijn deze week begonnen in Portland onder de regie van Travis Zariwny (Intruder) en er wordt gebruik gemaakt van hetzelfde script waarmee Eli Roth in 2002 het origineel maakte. Het geld voor de film wordt opgehoest door Armory Films en Pelican Point Media. Eli Roth is nog aan de film verbonden als Executive Producer.

In de hoofdrollen zien we o.a. Gage Golightly (tv’s Teen Wolf), Dustin Ingram (Paranormal Activity 3), Samuel Davis (From Dusk Till Dawn: The Series), Matthew Daddario (Delivery Man), and Nadine Crocker (Deadgirl).

Volgens Roth heeft regisseur Travis Zariwny een verbluffende visie voor het originele script en moeten we het zien als een soort heropvoering van een toneelstuk. Hij is in iedergeval benieuwd met welke ideeën de crew en cast aan komen zetten.

Voltage Pictures zal de internationale rechten verkopen tijdens de aankomende American Film Market (AFM). De filmmakers willen de recent overleden Susan Jackson, executive producer van het orgineel, eren met een “dedicated to” credit aan het eind van de film.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter