Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Games update

Hieronder een kleine update van een aantal grote game-titels die zijn aangekondigd:

-Resident Evil 5
In dit nieuwe deel zal warmte en kou een belangrijke rol spelen. Daarnaast krijgen ook de karakters meer persoonlijkheid. De game is helaas uitgesteld tot 2008. Hij zal op de Xbox360 en de PS3 verschijnen.

-Resident Evil: Umbrella Chronicles
Onlangs heeft Capcom ook een nieuw deel in de RE reeks aangekondigd, speciaal voor de Wii. Het schijnt dat je in RE: UC diverse stukken uit de voorgaande RE delen kunt spelen. Dit alles zal draaien op de engine van RE4. Verwachtte release: dit jaar!

-Silent Hill 5
Er is nog vrijwel niets bekend over de game, maar volgens Akira Yamaoka (composer/producer zal de sfeer van de game lijken op die van SH2. Het is nog niet bekend op welke consoles SH5 zal verschijnen.

-Silent Hill: Origins
Naast SH 5 zal er ook een nieuw deel op de PSP verschijnen, onder de naam Origins. De game zal een prequel zijn op de voorgaande delen. Een release datum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk eind 2007.

-Alone In The Dark: Near Death Investigation
Dit nieuwe deel vertelt het verhaal van Edward Carnby die nader onderzoek verricht in het Central Park, New York. Ook zal de game bestaan uit diverse ‘minigames’, zoals het stelen van een auto. Momenteel is het alleen bekend dat het nieuwe deel op de PS3 zal verschijnen.

-Clive Barker’s Jericho
‘Jericho’ gaat over een mysterieuze stad, die uit het niets in de woestijn opdoemt. Een speciaal team moet naar de betreffende stad toe, om het kwaad dat zich daar heeft gevestigd uit te roeien… Deze first-person-shooter zal in de herfst van 2007 uitkomen, op de PC, Xbox360 en de PS3.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter