Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vanaf 31 oktober tot en met 8 november 2013 vindt de eerste editie plaats van het Germany After Dark Horror Festival. De organisatoren hebben echter ruimschoots ervaring met het organiseren van evenmenten, sommigen meer als 20 jaar.

De locatie van GADHF, de bioscoop Cinetech, ligt op een steenworp afstand van de Nederlandse grens in Gronau (11 minuten met de trein vanuit Enschede) en het is daarom ook niet zo vreemd dat er ook diverse Nederlandse films geprogrammeerd staan. Cinetech beschikt over 10 zalen en is voorzien van een grote foyer/bar waar bezoekers even kunne uitrusten bij een hapje en/of een drankje.

In het totaal worden er 97 films (speelfilms en shorts) vertoond. En hoewel er in Duitsland normaal veel wordt nagesynchroniseerd zal dat nu niet het geval zijn. Films worden in de oorspronkelijke audio vertoond, met een Engelse ondertiteling.

Onder de lange speelfilms zitten titels zoals:
Apocalypse Of The Dead
Mon Ami
Hotel Inferno
Iron Sky
Within The Darkness
Afrekening
Assault On Wall Street
The Alien That Stole Our Beer
Robin Hood – Ghosts Of Sherwood
Extinction: The GMO Chronicles

Maar er worden ook vele shorts vertoond waaronder:
A Zombie Love Story,
Ave Maria
Fist Of Jesus
Inspiratie
Refugio 115
Something Slender
The Cabin
Traindead

(De shorts worden overigens in blokken van ca. 90 minuten vertoond.)

Hoe wel er (op dit moment) geen randprogramma ingepland staat zullen diverse regisseur aanwezig zijn uit o.a. V.S., Cyprus, Finland, Duitsland en ook uit Nederland. Zij zullen

Tickets kosten € 25,00 en zijn nu te koop via de webshop van GADHF. Een ticket is geldig voor alle vertoningen! En mocht je een slaapplaats nodig hebben, op de website staan hotels genoemd die je 10% korting geven op vertoon van je ticket.

Meer info en tickets zijn te vinden op: www.germanyafterdark.com/index.php/nl/

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter