Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De nieuwe Europse productiemaatschappij CryoFilms van regisseurs David Cholewa (Dark Shadows) en Cesar Ducasse (Dar Souls) is dit jaar uiteraard voor het eerst te vinden op de American Film Market (AFM). Ze proberen maar liefst 3 films aan de man te brengen.

Het eerste project is The Dark Zone: Twee broers worden wakker in een ruimteschip nadat ze zijn ontvoerd door een vreemde buitenaardse soort. Als de deur van hun cel plosteling opengaat nemen ze hun kans om te vluchten en te zoeken naar hun moeder en zusje. Samen met andere overlvenden banen de broers zich een weg door het muterende en levende ruimteschip, en ontdekken daarbij dodelijke geheimen en vallen. De film wordt omschreven als een mix tussen Cube, The Thing en Pitch Black. De regie is in handen van David Cholewa. Hierboven een concept tekening van een van de beoogde wezens uit de film…

Tevens zal Cholewa de regie op zich nemen van The Black Gate, een horror-thriller in de sfeer van The Kill List, The Prince Of Darkness en Judgement Night. De derde film zal worden geschoten door Cesar Ducasse en wordt omschreven als een in Noorwegen gesitueerde creature-feature in de sfeer van Gremilins, The Goonies en Critters.

Als er van de AFM nog iets nieuws komt over de films laten we jullie het meteen weten!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter