Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ben je liefhebber van het horrorgenre en wil je erover schrijven? Dat kan, Horror.nl zoekt namelijk nog enkele nieuwsredacteuren en recensenten die, op vrijwillige basis, het team willen komen versterken. Uiteraard is hiervoor wel goede kennis van de Nederlandse taal nodig (en kennis van Engels is een pré).

Recensent:
We zoeken mensen voor de volgende categorieën:
– Games
– Boeken
– (Bioscoop)films

Als filmrecensent schrijf je recensies over films, nog voor ze in de bioscoop te zien zijn. Je bezoekt persvoorstellingen in Amsterdam. De persvoorstellingen vinden overdag op werkdagen plaats in Amsterdam. Je moet dus wel in de gelegenheid zijn hier regelmatig naartoe te kunnen (we kunnen je helaas geen reiskostenvergoeding bieden). Hoe vaak, dat is allemaal flexibel en in overleg in te delen.

Het schrijfwerk kan vanuit huis verricht worden, maar is wel verbonden aan een deadline. (In de meeste gevallen mag je het recensie-exemplaar gewoon houden.)

Nieuwsredacteur:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste horrorfans die op de hoogte zijn van het nieuws rondom horrorgerelateerde zaken. Dit kan variëren van een nieuwe filmtrailer, een uitspraak van een schrijver, een datum van een spooktocht of interessant nieuws over een aankomende videogame.

Het nieuws wordt geschreven aan de hand van zelf gevonden berichten. Het schrijfwerk kan vanuit huis verricht worden.

Zoals hierboven al vermeld gebeurt dit op vrijwillige basis, maar we bieden je wel een platform voor je schrijfwerk, de kans om je schrijven verder te ontwikkelen en je bouwt een portfolio op.

Heb je interesse naar een van de functies? Stuur dan vóór 15 mei een mail naar horrorreporter@horror.nl met daarin je naam, adres, leeftijd, een goede motivatie en een voorbeeld van een door jezelf geschreven recensie of nieuwsbericht (met bronvermelding).

Indien we denken dat je ons team kunt versterken nemen we uiterlijk 25 mei a.s. contact met je op.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter