Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De opnames de horror-thriller The Harvest zijn inmiddels begonnen in New York onder regie van John McNaughton. Hiermee keert de regisseur van o.a. Henry: Portrait Of A Serial Killer, The Borroweren Wild Things na een afwezigheid van 11 jaar weer terug aan het filmfront. Tussen door heft hij nog wel watt v-werk gedaan, o.a. een aflevering van Masters Of Horror.

De film gaat over een jongen (CharlieTahan, I Am Legend) die door een ziekte zijn huis niet kan verlaten. Natasha Calis (zie foto, The Possession) speelt een meisje dat naast hem komt wonen en vriendshap met hem sluit. Zijn overbeschermende moeder (Samantha Morton, John Carter) is hier echter op tegen.

Naast de hierboven genoemde acteurs zijn ook Leslie Lyles, Michael Shannon en Meadow Williams in de film te zien. Williams zal samen Steven A. Jones, Kim Jose en David Robinson het 10 miljoen dollar kostende project produceren voor Living Out Loud Productions. Nieuwkomer Stephen Lancellotti heeft het script geschreven naar aanleiding van een origineel idee.

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter