Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Helaas moeten we melden dat de Spaanse horrorlegende Paul Naschy is verleden. Hij is op 75-jarige leeftijd gestorven aan de gevolgen van kanker. Hij maakte vooral in de jaren ’60 en ’70 furore. Vooral zijn Hombre Lobo weerwolf films mogen klassiekers worden genoemd.

– Er is weer een film in de maak over het `broodje aap´ verhaal Bloody Mary onder de naam The Summoning. Al s er doden vallen op een schoolcampus verteld een studente dat het komt door Bloody Mary, maar de politie gelooft haar niet…In de hoofdrollen zien we o.a. Robert Carradine, Scott Spiegel (producer van oa. Hostel) en Tarah Paige. De regie is in handen van Stephen R. Hurdis.

– Summit Entertainment heft het script van de film Invasion gekocht De overlevenden van een metro-ongeluk in Los Angeles weten uiteindelijk weer aan de opervlakte te komen, maar daar wacht hun een verwoeste, ondergesneeuwde wereld vol lijken, mensen in paniek en zuurhoudende modder. De productie is in handen van Eli Roth en zou Cloverfield-achtig zijn.

– Deze maand beginnen de opnames van de horror-comedy Monster Of The House. In een huis wonen en jonge weerwolf, een oude vampier, een zombie en een gekke wetenschapper samen. Ze krijgen een nieuwe huisgenote, een mooie jonge vrouw die misschien een nog groter monster is dan hen bij elkaar. Greg Pritikin zal plaatsnemen op de regisseursstoel.

– De Amerikaanse zender SyFy (hier nog bekend als SciFi Channel) zal onder de titel Haven een tv-serie die losjes gebaseerd is op het Stephen King verhaal The Colorado Kid. Een mysterieus stadje in Maine wordt getroffen door vreemde gebeurtenissen. Een FBI-agent probeeert het geheim van het stadje te ontrafelen. De kans is aanwezig dat de serie pas in 2011 op tv verschijnt.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter