Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 03-03-09

– Het zal niet als een verrassing komen maar The Hollywood Reporter weet te melden dat Platinum Dunes en New Line werk maken van een vervolg op het recente Friday The 13th. De schrijvers Mark Swift en Damian Shannon zullen ook voor dit vervolg het script schrijven.

– De absolute koning van B-horror Roger Corman gaat Dinoshark produceren. Heel veel is er niet bekend over de film behalve dat het gaat om een grote haai uit de periode van de dino’s. De productie is inmiddels begonnen in Mexico.

B13 is de titel van een genrefilm uit Bollywood, waarin een televisie in het appartement uit de titel zijn kijkers laat zien wat ze willen zien. Langzaam maar zeker komt een man erachter dat de tv een slechte invloed heeft op zijn familie. (klinkt mij een beetje als een kruising tussen The Ring en 1408).

– De remake van Let The Right One In heeft een nieuwe titel:Let Me In. De film, die door Matt Reeves (Cloverfield) wordt geregisseerd, heeft een Amerikaanse releasedatum van 15 januari 2010 gekregen.

– Wes Craven liet weten dat hij vier projecten als producer op het oog heeft. Het betreft het vervolg op de Last House On The Left) remake die binnekort in de V.S. uitkomt en remakes van Shocker en The People Under The Stairs. De film die waarschijnlijkt het eerst het levenslicht ziet is echter The Hills Have Eyes 3 waarvoor men een Europese regisseur op het oog heeft.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter