Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 04-04-08

– De Wes Craven film 25/8 zal het acteerdebuut worden van Henry Lee Hopper, de 17-jarige zoon van acteerlegende Dennis Hopper (Land Of The Dead) De jonge Hopper speelt de rol van Bug, een van de zeven tieners die worden gestalkt door een seriemoordenaar.

– Productiemaatschappij Benderspink gaat de comic Last Blood verfilmen. Het verhaal gaat over een groep vampieren die de laatste menselijke overlevenden van een zombie-uitbraak beschermen. De vampieren hebben hun bloed nodig om te overleven…dit project zullen we op de voet volgen!

– Actrice Jordan Bayne liet doorschemeren dat ze gaat acteren in het project High Moon, een vampier-western. Ook maakte ze enkele namen van andere acteurs bekend: ‘onze eigen’ Rutger Hauer, Sean Bean en Cillian Murphy. Ook zou de kans groot zijn dat John Woo de rol van executive producer op zich zal nemen.

– De relatief onbekende Amanda Righett (Return To The House On Haunted Hill is vastgelegd als hoofdrolspeelster in de nieuwe Friday The 13th film. Ze zal zich deze zomer voegen bij de reeds eerder gecaste Jared Padalecki (Supernatural) en Dereck Mears (The Hills Have Eyes 2). De Nederlandse release staat voorlopig gepland op 12 februari 2009.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter