Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 11-09-08

– Men heeft Briana Evigan (Step Up 2 The Streets) en Rumer Willis (Hostage, de dochter van…) vastgelegd voor Sorority Row, de remake van de 1983 film The House On Sororiy Row. De regie is in handen van Stewart Hendler (Whisper). Men heeft het groene licht gegeven voor een R-rated film. De opnames vinden overigens plaats in Pittsburg.

– De videogame Clock Tower krijgt een filmadaptie en vandaag kunnen we melden dat Brittany Snow (Prom Night) is gecast in de film. De opnames vinden plaats in Los Angeles en beginnen in november onder leiding van Martin Weisz (Grimm Love).

The Steam Experiment is een thriller die zich afspeelt in een Turks stoombad. Een professor heeft groep mensen gegijzeld om te bewijzen dat mensen door extreme hitte doordraaien en er dus iets moet worden gedaan aan de opwarming van de aarde. Val Kilmer, Armand Assante, Eric Roberts, Megan Brown en Patrick Muldoon hebben een rol in de film die wordt geregisseerd door Philippe Martinez (Wake Of Death).

– In een interview met MTV heeft Danny Boyle verteld dat hij in gesprek is met Fox voor een tweede vervolg op 28 Day Later. Hij heeft een idee, maar moet dat nog presenteren. Mocht Fox toehappen, dan wil hij dit vervolg ook regisseren.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter