Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 12

– Malcolm McDowell heeft in een recent interview verteld dat hij in het totaal voor 3 ”Halloween” films heeft getekend…

– Regisseur Jamie Blanks (”Urban Legend”/”Valentine”) is vast gelegd voor een remake van “Long Weekend”, een film uit 1978 over de natuur die wraak neemt op vakantiegangers.

– Er zijn verschillende bronnen die GERUCHTEN horen over een 4e ”Poltergeist” film. Schijnbaar is er namelijk een schrijver bezig met ”Poltergeist: In The Shadows”, voortbordurend op de vorige 3 films.

– Ethan Hawke (”Training Day”) is gecontracteerd voor een rol in ”Daybreakers”, de nieuwe vampier-film van The Spierig Brothers (”Undead”)

– ”Lost Boys: The Tribe” is de direct-to-dvd sequel van de 80’s cultfilm ”The Lost Boys”. De film zal worden gerisseerd door P.J. Pesce (”From Dusk Til Dawn 3”), maar helaas keert niemand uit het origineel terug.

– Tweevoudig Oscarwinnares Hilary Swank (”Million Dollar Baby”, ”The Reaping”) gaat waarschijnlijk de hoofdrol spelen in de film ”Fangland”, welke is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Marks. Hierin wordt de heldin van het verhaal achterna gezeten door vampiers.

– Hilary Swank heeft ook getekend voor de hoofdrol in ”Labyrinth”, een remake van de Franse psychologische thriller/horror ”Dédales”: Een opgesloten, schizofrene vrouw zou wel eens de sleutel kunnen zijn om een seriemoordenaar te vangen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter