Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 13-08-08

– Volgens Robert Englund hemzelf heeft Platinum Dunes zijn pijlen gericht op Billy Bob Thornton die de nieuwe Freddy Krueger moet gaan spelen in de remake van A Nightmare On Elm Street. Maar Englund heeft in het verleden wel vaker dingen geroepen dus of dit waar is moet nog blijken…

– Aangezien de opnames van Antichrist, de horrorfilm van Lars von Trier, volgende maand beginnen in Duitsland wordt het tijd dat we castingnieuws krijgen: Chalotte Gainsbourg en Willem Dafoe zijn de eerste namen die bekend kunnen maken.

– Ook de Troma-klassieker Mother’s Day krijgt een herverfilming, deze keer geproduceerd door Brett Ratner. Men heeft Darren Lyn Bousmann (Saw II-IV) benaderd voor de regie maar die heeft nog geen ja gezegd. Het script krijgt een make-over door Franck Khalfoun (P2). De film gaat over twee maniaken die nog bij hun moeder wonen.

– Stone Village Pictures heeft de rechten gekocht van het script Lobo van de onbekende schrijvers Dikran Ornekian en Ryan Colluci. Het verhaal gaat over een man die een foto en foto’s krijgt vanwege het testament van zijn moeder. Hij vertrekt naar een afgelegen dorp in Brazilië en ontdekt daar een bijna uitgestorven groep weerwolven. De regie is in handen van Ezna Sands terwijl de opnames op 15 oktober beginnen rondom Rio De Janeiro.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter