Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ringu-regisseur Hideo Nakata neemt de regie op zich van Voice From The Stone. Het verhaal gaat over een psychologe die de zorg over een jongen op zich neemt die zijn stervende moeder beloofde te zwijgen totdat haar geest weer terug keert. De psychologe komt erachter dat de moeder haar lichaam wil overnemen. Er is nog geen releasedatum voor Voice From The Stone.

– 1 februari 2010 beginnen de opnames van The Apparition, een film die wordt geproduceerd door Dark Castle Entertainment. Ashley Green (Twilight) zal de vrouwelijke helft van een jong stel spelen dat wordt achtervolgd door een bovennatuurlijke entiteit dat tijdens een schoolexperiment vrijkomt. Todd Lincoln neemt zowel het script als de regie voor zijn rekening.

– Productiemaatschappij Twisted Pictures (Saw-frachise) heeft de rechten gekocht van Sorrow, een ‘grafische roman’ over een plaatsje waar jaren lang nucleaire test werden gedaan. Een vrouw op zoek naar haar voorouders komt terecht in het plaatsje en ontdekt dat niet alles wat begraven is ook daadwerkelijk dood is. Michael Hidalgo (The Butcherhouse Chronicles) zal het script schrijven.

РRapper Eminem gaat zijn acteercarri̬re weer oppakken, zo meldt het britse blad Empire. De rapper zal gaan spelen in de 3D horrorfilm Shady Talez. De film zal een anthology worden, oftwel enkele korten verhalen in een omvattend geheel. Eminem zal waarschijnlijk verschillende rollen gaan spelen in de film, die door hemzelf geproduceerd zal worden. Een regisseur is nog niet bekend.

– De Oscar-winnende documentairemaker James Marsh zal zijn speelfilm debuut maken met The Vatican Tapes, een bovennatuurlijke thriller/horror over een aantal uitgelekte tapes waarop een uit de handgelopen exorcisme staat. Het script is van de hand van Chris Borelli (Whisper).

– Geen volbloed horror maar toch noemenswaardig: De Belgische actrice Cecile de France (Haute Tension) zal naast Matt Damon te zien zijn in Hereafter, het bovennatuurlijke drama van Cint Eastwood. Hierin volgen we drie mensen die op de een of andere manier in aanraking komen met de Dood. De France speelt een Franse (what’s in a name?) journaliste die een bijna-dood-ervaring heeft. Warner Bros. hoopt de film in december 2010 uit te brengen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter