Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 14-08-09

– Courtney Cox liet weten dat ze het verhaal van Scream 4 heeft gelezen en het helemaal geweldig vond. Zie liet slecht een klein beetje info los: zo zal haar personage Gale Weathers een kind hebben en is ze getrouwd met Dewey die nu sheriff is. Het is nog steeds bekend wie het vierde deel zal regisseren.

– Ik weet niet of er volgers zijn van de tv-serie Supernatural maar we kunnen melden dat Paris Hilton een gastrol zal hebben in het vijfde seizoen van de serie. Welke rol ze heeft wil men niet prijsgeven.

– Niemand minder dan Frank Darabont (The Mist, The Shawshank Redemption) gaat de strip The Walking Dead verfilmen als tv-serie. In de strip zien we hoe politieagent Rick Grimes een groep overlevende door de zombiehordes naar een veilige plek probeert te leiden.De serie wordt geproduceerd door Gale Ann Hurd (The Incredible Hulk, The Relic).

– We kunnen melden dat er 31 oktober 2009 wederom een All Night Horror Show is bij DOK Cinema in Panningen. We zijn momenteel nog bezig met het programma, maar we kunnen wel al melden dat de zaal in sfeer zal worden aangekleed! Meer info volgt nog. (en misschien dat we deze keer ook vrijkaarten weggeven).

– Voor ons komt het nieuws als een verrassing, maar de opnames van 2001 Maniacs: Beverly Hill Billies zijn zo goed als klaar. Ook deze keer zien we o.a. Christa Campbell en Lin Shaye weer terug, maar Robert Englund zullen we moeten missen. Echter heeft men in Bill Moseley een vervanger weten te vinden. Ook dit vervolg is geregisseerd door Tim Sullivan.

– En weer heeft Dark Horse Comics een titel verkocht aan Universal Pictures. Deze keer is het Steve Niles’ creatie Criminal Macabre. Het verhaal gaat over een paranormale detective die een dubbelleven heeft als huurmoordenaar en jaagt op vampiers, spoken en ander monsterlijk gespuis dat tussen de mensen leeft.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter