Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 15-06-’09

– In een interview met het blad Fangoria liet Eli Roth weten dat hij in gesprek is met Universal over een remake van Funhouse. Waar deze film in zijn toekomst staat is onduidelijk aangezien hij nog andere project op zijn agenda heeft staan: Thanksgiving, Endangered Species en Pyscho Killer.

– Scenarioschrijver David Hayter (Watchmen) gaat het script schrijven van Deadworld, een film gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal waarin we ‘King Zombie’ volgen, een levende dode op een motor die wraak wil nemen op de levenden die hem een buitenstaander maakten. Men hoopt begin volgend jaar met de productie te kunnen beginnen.

– Volgens diverse berichten is men bezig met een vervolg op The Haunting In Connecticut die zoch afspeelt in New York. De titel is natuurlijk The Haunting In New York en is gebaseerd op de 2006 documentaire ‘A Haunting: The Diabolical’ van Discovery Channel. Producent Gold Circle Films zou werken aan een trilogie, maar over de derde films is nog niet bekend.

– Auteur Michael Cunningham won een Pulitzer-prijs voor zijn boek The Hours dat later verfilmd werd. Nu heeft hij een scrip verkocht aan Sreen Ge9ms met de titel Beautiful Girl…een verhaal over een verlegen maar pienter studente die zes kledingmaten minder terugkeert en haar Engels leraar weet te verleiden en zover weet te krijgen dat deze bloederig wraak neemt op iedereen die het meisje pestte.

– Wie herinnert zich nog de vampierfilm The Hunger van Tony Scott uit 1983? Volgens de regisseur (van o.a. True Romance) is men momenteel bezig met het schrijven van een vervolg dat een compleet andere weg inslaat, maar wel de originele film als springplank gebruikt. In het origineel zagen we o.a. Catherine Deneuve, David Bowie en Susan Sarandon. Scott vertelde dat Erin Wilson (Secretary) het script schrijft.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter