Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 15

– Tobe Hooper, regisseur van de orginele TCM, gaat beginnen met de opnames van ”Tequila Joe”, over een tequila drinkende, lijm snuivende, misvormde man die met een groot kapmes rond zwaait.

-”Alien vs. Predator 2” heeft een nieuwe subtitel: “No Peace On Earth”, volgens een filmlijst van de beroemde Comic Con in San Diego.

– De nieuwe games-maatschappij Brash Entertainment is bezig met de ontwikkeling van een videogame, gebaseerd op de ”Saw”-films. De game ligt waarschijnlijk rond de release van ”Saw IV” in de winkels.

– Volgens een persbericht heeft Platinum Dunes producer Matt Smith aangetrokken om te werken aan de remake van ”Near Dark” en het ”Friday The 13th” project, die beide een prioriteit hebben voor Platinum Dunes.

-Amy Smart (”The Butterfly Effect”) is toegevoegd aan de cast van ”Mirrors”, de nieuwe horrorfilm van Alexandre Aja (”The Hills Have Eyes”). Er was al bekend dat Keifer Sutherland (”24”) de hoofdrol heeft gekregen.

-Filmmaatschappij Lionsgate heeft besloten om een remake te maken van de 80’s klassieker ”My Bloody Valentine”. Het origineel ging over een groep jongeren die Valentijnsdag vieren nabij een mijn, maar worden vermoord door een psychopaat.

– Er komt een semi-vervolg op de film ”Dead Birds”, heeft regisseur Alex Turner bekend gemaakt. Deze nieuwe film gaat ”The Stone House” heten en speelt zich af in het Afghanistan van 2003…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter