Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 16-09-08

– Universal Pictures heeft veel vertrouwen in de Aziatische vampierfilm Thirst, men heeft namelijk besloten om geld te steken in de productie van de film. De film gaat over een priester die meedoet aan een medisch experiment om een remedie te vinden voor een dodelijke ziekte. De regie is in handen van Park Chan-Wook (Old Boy). In de hoofdrollen zien we o.a. Song Kang-Ho (The Host) en Shin Ha-Kyun (Sympathy For Mr. Vengeance).

– In een interview met IF Magazine liet de beruchte Uwe Boll weten dat hij van plan is om BloodRayne 3 te maken, maar zonder Natassia Malthe (deel 2). Als het Boll ligt keert Kristanna Loken weer terug (deel 1) als de titelpersonage. Mocht ze echter te duur zijn, dan gaat hij voor een onbekend iemand. Dit derde deel speelt zich af tijdens W.O. II.

– 20th Century Fox heeft het script Doomsday Protocol van Shane Salerno (Armageddon) gekocht voor een bedrag van zeven getallen. Precieze details zijn onbekend, maar het in eerste instantie niet al te originele verhaal gaat over een aantal mensen en buitenaardse wezens die samenwerken om de Aarde te redden tegen een andere buitenaards ras.

– Komiek Steve Guttenberg (Police Academy-films) is samen met James Duval (Donnie Darko) binnenkort te zien in de horrorfilm Cornered over een seriemoordenaar die zijn slachtoffers zoekt onder winkelovervallers en ze vervolgens doodmartelt en de beveiligingsbeelden bewaart als trofee. Of Guttenberg de killer speelt is momenteel onbekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter