Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 17-12-08

De Duitse studio Babelsberg heeft een contract gesloten met Dark Castle Entertainment voor het maken van 15 films in 5 jaar. De verwachting is dat meer dan de helft uit horrorfilms zal bestaan aangezien Dark Castle toch voornamelijk horrorfilms (zoalsGhost Ship en House Of Wax) uitbrengt.

Het werd bevestigd dat Rob Zombie zelf het vervolg op zijn remake van Halloween gaat regisseren. De opnames beginnen in maart en de film, voorlopig H2 genoemd, moet eind oktober in de (amerikaanse) bioscopen gaan draaien. Dit vervolg zal zich overigens niet afspelen in een ziekenhuis, zoals het originele vervolg.

De hoofdrollen in The Storm van regisseur Uwe Boll (House Of The Dead), zullen worden gespeeld door Luke Perry (Berverly Hills 90210) en Lauren Holly (tv-serie NCIS). Holly speelt een echtgenote/moeder die te maken krijgt met een allesvernietigende storm. De komst van een vreemdeling (Perry) zou wel eens te maken kunnen hebben met de storm. De opnames beginnen binnen enkele maanden.

Brad Fuller en Andrew Form van Platinum Dunes hebben bevestigd dat de remake van A Nightmare On Elmstreet het groene licht heeft gekregen. Het is de bedoeling dat de film in toon en sfeer hetzelfde is als het origineel, maar voor de dromen en moorden zal men gebruik maken van de hele serie. Het is de bedoeling dat in de lente van 2009 de opnames beginnen. Er wordt overigens gezocht naar een nieuwe Freddy…dus geen Robert Englund!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter