Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 22-05-08

Ooit speelde hij nog Jim Morrison, maar nu lijkt de loopbaan van Val Kilmer toch in een dipje te zitten. Het werd namelijk bekend dat hij een rol heeft in The Thaw, een horrorfilm over een groep studenten die een prehistorische parasiet ontdekken en het proberen te bestrijden. Naast Kilmer zien we Martha McIsaac (Superbad) opduiken onder de regie van Mark A. Lewis.

Met een titel als Dorian Gray weet je natuurlijk meteen dat het gaat om adaptie van het bekende boek ‘The Picture Of Dorian Gray’ van Oscar Wilde. Resgisseur Oliver Parker gaat er een donkere horrorfilm van maken met Ben Barnes (Stardust) in de titelrol. De film wordt eind juli gedraaid.

Jeffrey Bell (X-Files, Angel) is aangenomen als een producer van de tv-serie Harper’s Island. Een groep vrienden gaat voor een bruilof naar een eiland bij de kust van Seattle, maar al snel verandert de reis in een horrortrip aangezien ze een voor een worden vermoord. Elaine Cassidy (The Others) speelt een van de vrienden.

Tony Todd (Candyman) heeft een rol in een regelrechte sequel op George A. Romero’s Dawn Of The Dead, dus met de overlevenden die vluchten per helikopter.

De actrices Haylie Duff (Napoleon Dynamite), Jessica Harmon (Black Christmas) en Lucy Hale (tv-serie Bionic Woman) kunnen we binnekort zien in de film Deep Cove, wat klinkt als een echte slasher: Een groep vrienden gaat op vakantie op eiland en na de eerste nacht komen ze erachter dat ze niet meer van het eiland af kunnen komen. De regie is in handen van Michael Storey (Black Light).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter