Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 23-09-09

– Onder de titel Night Of The Living Dead: Origins komt er een hervertelling in 3D van de George A. Romero klassieker. Het zal overigens een CGI-film worden die ook iets dieper in gata op de achtergronden van de personages. De film zal worden geproduceerd doroo Simon West (Con Air) en zal worden geregisseerd door nieuwkomer Zebediah de Soto. Er zal gebruikt worden gemaakt van een nieuwe technologie.

– Hoe horror de film gaat worden weet ik niet maar toch: Wisten we eerder te melden dat Clint Eastwood een bovennatuurlijk thriller zou gaan regisseren met de titel Hereafter, nu kunnen we laten weten dat Matt Damon de hoofdrol zal spelen. Het zou een film zijn in de geest van The Sixth Sense…De opnames zouden eind dit jaar moeten beginnen.

– Casting voor Resident Evil: Afterlife lijkt op volle toeren. Naast de al eerder aangekondigde Milla Jovovich als Alice zullen ook Ali larter (terug als Claire Redfield), Boris Kodjoe (Starship Troopers 3) en Wenthworth Miller (Prisonbreak) in de film te zien zijn.

– Patrick Lussier werd bevestigd als regisseur van Halloween 3D. Het script zal komen aan de hand van Todd Farmer. Beiden werkten al eerder samen aan My Bloody Valentine 3D. De opnames van H3D beginnen nog dit jaar met een release aan het eind van zomer 2010.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter