Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 23

– Voor het vervolg op de Uwe Boll ”klassieker” Alone In The Dark zijn inmiddels enkele namen bekend gemaakt: Ralf Moeller Jason Connery, en horrorveteranen Lance Henriksen en Dee Wallace. Rick Yune (Die Another Day) zal de rol van Edward carnby spelen in Alone In The Dark II.

– Saw IV is nog niet eens verschenen, maar we weten nu wel al wie Saw V en VI zal schrijven. Het zijn Marcus Dunstan en Patrick Melton, die we al kennen van hun scenario voor de film Feast.

– Warner Bros. en Johnny Depp zijn samen bezig om een film van de grond te krijgen die gebaseerd is op de oude (60’s) tv-serie Dark Shadows. In de serie zagen we o.a. vampiers, weerwolve, zombies e.d. voorbijkomen.

– Het volgende project voor George A. Romero na Dairy Of The Dead wordt…. een comedy! Maar wel eentje met zombies. Dit is bekend gemaakt tijdens de Comic Con in San Diego.

– Momenteel zijn in Bulgarije de opnames bezig van Train, de niewe titel van de Terror Train remake. Het is bekend geworden dat Thora Birch een hoofdrol heeft gekregen. De film wordt geregisseerd door Gideon Raff.

– Frank Darabont, bekend als regisseur van de Stephen King verhalen The Shawshank Redemption en The Green Mile en de komende The Mist gaat nog 2 verhalen verfilmen: The Monkey (De Aap) en The Long Walk (De Marathon ). Dit werd door producent Andrew Kasch bekend gemaakt op de Comin Con.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter