Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 24-07-08

– Financieringsmaatschappij Benderspink heeft de filmrechten gekocht van de strip ZMD:Zombies Of Mass Destruction. Hierin zet het leger ’s nachts lichtgevoelige zombies in (die door zonnestralen vernietigd worden) om de vijand te verslaan. Als er echter iets fout gaat moet een elite-team in vijandelijk gebied proberen om de zombies tegen te houden. Men is momenteel op zoek naar een regisseur.

– Navraag bij de distributeur heeft ons geleerd dat Diary Of The Dead een bioscooprelease krijgt in België, maar dat hij in Nederland waarschijnlijk rechtstreeks op dvd gaat uitkomen. We houden jullie op de hoogte!

– Ook de Japanse zombie/actiefilm Versus krijgt een Amerikaanse versie en de regisseur van het origineel, Ryuhei Kitamura, zal ook nu weer de regie gaan voeren. Hij is momenteel nog bezig met het script en gaat eerst nog een actiefilm maken, maar daarna zal hij zich bezig houden met deze film!

– Een van de ultieme cultklassiekers krijgt nu ook een remake: The Rocky Horror Picture Show. De hervertelling is volgens Variety in ontwikkeling bij MTV en gaat gebruik maken van het originele script van Jim Sharman and Richard O’Brien, maar zal waarschijnlijk ook nieuwe muziek bevatten. Men hoopt de film voor Halloween 2009 klaar te hebben.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter