Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 27-07-09

– Tim Burton heeft tijdens SDCC laten weten dat zijn volgende project de langverwachte verfilming van de ‘klassieke’ tv-serie Dark Shadows wordt. Het zal niemand verrassen dat Johnny Depp de rol van Barnabas Collins, het hoofd van de vampierfamilie, op zich neemt.

– De regie van Resident Evil: Afterlife is in handen van…Paul W.S. Anderson. Verder kwam het nieuws dat de film in 3D zal uitkomen en dat er enkele overlevenden uit de vorige films terugkeren en dat er personages uit de games zullen opduiken.

– Er is een nieuwe regisseur bekend gemaakt voor Castlevania. Het is James Wan, die tevens het nieuwe script zal schrijven met een niet nadergenoemde schrijver. Het verhaal zou een nieuwe draai krijgen, anders van de vorige versies. Paul W.S. Anderson zal als producer optreden.

– Ook de regisseur van de recent aangekondigde Saw VII is bekend: David Hackl (Saw V) keert terug in de regisseursstoel en zal wederom een script regisseren van Marcus Dunstan en Patrick Melton. De opnames staan gepland voor januari 2010 met een Amerikaanse release van Halloween 2010.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter