Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 28-11-08

– Navraag bij Jan Doense zelf leverde ons twee toekomstige titels voor het Mr. Horror Presents-label op: Pin (1990), over een medische dummy die tot leven komt, en Intruder (1989), een slasher met cameos van Sam en Ted Raimi en Bruce Campbell. Verder liet Jan ons weten dat de vampierfilm Let The Right One In na het AFFF in april in de Nederlandse bioscopen gaat draaien.

– Eind 2009/begin 2010 zullen er weer Romeinen op het witte doek te zien zijn in Mortis Rex, maar deze keer zien we hoe een in ongenade gevallen oorlogsheld ten tijde van 122 AD het moet opnemen tegen een bovennatuurlijk wezen om de mensheid te redden. De opnames zullen begin volgende zomer van start gaan onder de regie van Peter Briggs (schrijver Hellboy) met een budget van 25 miljoen dollar.

– En weer laat Uwe Boll van zich horen! Dit keer gaat hij een origineel genre-script verfilmen: The Storm. Hierin klopt een vreemdeling aan bij een jong gezin voor beschutting tegen een opkomende storm. Na de storm lijkt de vreemdeling de enige die de familie kan helpen in de chaos. Echer is er dreiging die rampzaliger lijkt te zijn dan de storm. De opnames beginnen in december in Vancouver.

– Korte Worst Case Scenario update: producent Bart Oosterhoorn liet ons weten dat men momenteel bezig is met een New Yorkse producent die in enkele jaren tijd tientalle genrefilms heeft geproduceerd. Maar hier is nog niets zeker. Wel zeker is dat Rutger Hauer definitef heeft afgezegd voor een (hoofd)rol. Maar men blijft vechten voor WSC!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter