Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 30-06-08

– Adam Sandler heeft een nieuwe productiemaatschappij opgericht met de naam Scary Madison, welke zich zal richten op genrefilms. De eerst film wordt Shortcut, over twee broers die in hun nieuwe woonplaats een kortere weg ontdekken en er al snel achter komen waarom die nooit wordt gebruikt. Andrew Seeley, Shannon Woodward and Dave Franco spelen de hoofdrollen.

– Scriptschrijvers Derek Haas en Michael Brandt hebben een contract getekend voor het schrijven van All Creatures Great And Small, over de gevolgen van de aanhoudende genetische manipulatie waardoor de dieren sneller evolueren en langzaam maar zeker de mensheid beginnen op te peuzelen. Neal Moritz (xXx) zal de film voor Sony gaan produceren.

– Het lijkt erop dat de film Trick ‘r’ Treat niet meer door Warner Bros. uitgebracht gaat worden. Volgens enkele bronnen is een andere distributeur in gesprek met WB om de film over te kopen. Oorspronkelijk zou deze film in oktober 2007 uitkomen. Nog eventjes wachten dus….

– Het is verre van officieel maar George A. Romero denkt eraan om een remake te maken van de klassieker Peeping Tom uit 1960. Hij probeert de momenteel de rechten te krijgen.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter