Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 30-07-09

– Het nieuws heeft ons bereikt dat Paramount Pictures op zoek is naar een regisseur voor de film World War Z. Dit houdt dus in dat Marc Forster (Quantum Of Solace) niet langer verbonden is aan de film.

– Tijdens een presentatie op de ComicCon liet regisseur Peter Jackson weten dat hij misschien wel tijd heeft om een ‘kleine’ horrorfilm te draaien tijdens de opnames van The Hobbit aangezien hij niet continu over de schouder staat te kijken van Guillermo del Toro.

– De Electronic Arts videogame Dead Space wordt verfilmd! De film wordt door EA samen met regisseur D.J. Caruso (Disturbia, Eagle Eye) ontwikkeld die momenteel samen naar ideeën luisteren van potentiële scenarioschrijvers. Wie weet, misschien gaat Shia Labeouf wel de hoofdrol spelen als de man die op een noodsignaal reageert en een groot ruimteschip vol met monsterlijke creaturen aantreft… 😉

– De Amerikaanse release van The Wolf Man is weer uitgesteld. Deze keer van 6 november 2009 naar 12 februari 2010. Moeten we dus nog langer wachten voordat we Benicio de Toro zien veranderen in de titelpersonage.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter