Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Tijdens een interview liet Stephen King weten dat hij is begonnen met het schrijven van een vervolg op The Shining. Hierin speelt een 40-jarige Danny Torancce de hoofdrol. Maar King wist zelf nog niet of het verhaal uitgebracht zal worden als een boek.

– Lijkt dat we nog moeten wachten op een derde film met de Creeper in de hoofdrol aangezien regisseur Victor Salva heeft getekend voor Rosewood Lane. Hierin speelt Gina Phillips (Jeepers Creepers) een jonge vrouw die gaat wonen in haar ouderlijk huis en er achter komt dat en krantenjongen de buurt terroriseert. Als die dan ook nog eens abnormale gaves vertoont twijfelt de vrouw aan haar verstand. Naast Phillips zal ook Ray Wise (Jeepers Creepers 2) een rol spelen in de film.

– Het heeft er alle schijn van dat Dimension Films alweer een remake gaat van maken van The Amityville Horror. In 2005 hadden we al een remake, ook al van Dimension Films. Er wordt verder gefluisterd dat men zelfs al een regisseur heeft.

– De remake van I Spit On Your Grave heeft inmiddels de eerste castleden binnen: Andrew Howard (Devil’s Chair), Sarah Butler, Daniel Franzese (Killer Pad), Rodney Eastman (NOES 3 en 4). Anchor Bay heeft Steven R. Munroe aangenomen als regisseur van de hervertelling die overigens een nieuwe titel heeft: Day Of The Woman.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter