Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 37

– Er zijn enkele Amerikaanse websites die melden dat Rob Zombie’s nieuwe film, volgens hemzelf , wederom een remake gaat worden, ditmaal van C.H.U.D.. Het verhaal gaat over misvormde, mensachtige wezens gaat die onder de grond leven en het inwonersaantal van een stad laten afnemen. Zijn agenten echter zeggen dat dit allemaal niet et geval is… wordt ongetwijfeld vervolgd!

– Meldden we eerder dat Victor Salva slechts als schrijver en producer betrokken zou zijn bij Jeepers Creepers 3, nu is bekend gemaakt dat hij ook de regie voor zijn rekening zal nemen. Hiermee bestaat er ook een mogelijkheid dat de fim toch eerst in de bioscoop terecht komt. We houden je op de hoogte!

– Shawnee Smith (Saw-films), Erica Leerhsen (TCM) en AnnaLynne McCord (Day of the Dead) zullen te zien zijn in Slaughter, een film over een Japanse snuff-film, waar de drie dames een rol in zullen spelen zonder dat zij hiervan op de hoogte zijn. Men hoopt de film in 2008 te releasen.

– Regisseur Tim Sullivan is bezig met de voorbereidingen voor de sequel 2001 Maniacs: Beverly Hellbillys. Uiteraard zien we Robert Englund, Lin Shaye en Christa Campbell weer terug, en ze krijgen gezelschap van Tony Todd, Bill Moseley en Paul Reubens (die beter bekend is als Pee-Wee Herman). Het is de bedoeling dat de film in oktober 2008 klaar is.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter