Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 38

– Xavier Gens, wiens Hitman verfilming binnenkort te zien zal zijn is bezig met de voorbereidingen voor de film Vanikoro. In deze film komen een stel schipbreukelingen op een eiland terecht dat bewoond wordt door kannibalen. Production Designers zijn al bezig en ook de casting is inmiddels begonnen voor Vanikoro.

– Ondanks zijn drukke agenda heeft regisseur Ridley Scott (Alien) getekend voor de bovennatuurlijke thriller Stones. In de film worden bekende religieuze objecten op mysterieuze wijze vernietigd, en het blijkt dat Stonehenge in Engeland niet zo onschuldig is als het lijkt. Het is de bedoeling dat Stones pas na de staking voor de camera’s komt.

– De Stepfather-remake van regisseur Nelson McCormick heeft zijn stiefvader gevonden: Dylan Walsh (Nip/Tuck). The Stepfather gaat over jongen die ontdekt dat zijn stiefvader eigenlijk niet zo ideaal is zoals die zich voordoet. Hij blijkt een psychopaat te die zijn vorig gezin heeft vermoord. In andere rollen zien we o.a. Sela Ward (Runaway Bride) en Pen Badgley (John Tucker Must Die).

– Volgens Bloody Disgustung gaat Marcus Nispel (Texas Chainsaw Massacre) wederom een soort van remake regisseren, namelijk die van Friday The 13th. Hierin zal Jason de moordenaar zijn en reeds het beroemde hockeymasker dragen. De bedoeling is dat de camera’s nog tijdens de huidige staking gaan draaien!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter