Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 44

– De productiemaatschappijen Ghost House Pictures en Mandate Pictures gaan samen werken voor de film Burst. Hierin krijgt een afgelegen dorp te maken met een sneeuwstorm, maar ook met een buitenaardse invasie waardoor mensen spontaan in brand vliegen. Sam Raimi en Robert Tapert zullen als producent betrokken zijn.

– Voor de remake van The Stepfather heeft men Chris Meloni (Oz) en Sherry Stringfiels (ER) weten te strikken. Eerder was al bekend gemaakt dat Dylan Walsh (Nip/Tuck de titelrol speelt. De opnames beginnen eind maart onder leiding van Nelson McCormick.

– Waar hij de tijd vandaan haalt is me onduidelijk, maar Guillermo Del Toro (Pan’s Labyrinth) vertelde in een interview met MTV dat hij met concepttekeningen bezig is voor een adaptie van Frankenstein. Vanwege de schrijversstaking mag hij nog niets schrijven, maar wel al ontwerpen maken. Of Del Toro’s visie ook daadwerkelijk zal verschijnen is nu nog koffiedik kijken.

– Myriad Pictures gaat samen met Studio 407 werken aaht de verfilming van het stripverhaal Hybrid waarin een groepje studenten tijdens een zeiltocht stuit op een verlater vissersboot. Al snel blijkt de boot het nest te zijn van een gemuteerd wezen dat mensenvlees op zijn menu heeft staan. De film zal halverwege het jaar worden opgenomen aan de Thaise kust.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter