Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 46

– Dat regisseur Alexandre Aja (The Hills Have Eyes) bezig is met een remake van Piranha is waarschijnlijk niets nieuws, maar wel dat het een 3D film wordt! En de film wordt in de V.S. in Blockbuster-seizoen uitgebracht: 24 juli 2009! Dus heeft men bij Dimension Films erg veel vertrouwen in de film…

– Nog meer nieuws van Dimension: Rob Zombie’s nieuwe film voor die maatschappij heeft de titel Tyrannosaurus Rex, met een releasedate van 28 augustus 2009. Een woordvoerder van Zombie wist te vertellen dat de film niet over dinosauriërs gaat. Verder blijft de film voorlopig in nevelen gehuld.

– We hebben jaren geleden al een keer bericht over George A. Romero’s Diamond Dead, een film over rockende zombies, en dat die in de ijskast was gezet. Maar nu kwam Romero zelf met het nieuws naar buiten dat het erop lijkt dat de financiering nu ineens rond is en dat hij weer met de voorbereidingen gaat beginnen.

– Joshua Jackson speelt de hoofdrol in de nieuwe J.J. Abrams-serie Fringe. In mijn ogen lijkt het veel op The X-Files en Supernatural aangezien het gaat over een jongen met een IQ van 190 die de FBI helpt bij de jacht op onverklaarbare zaken, al dan niet met een bovennatuurlijk randje.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter