Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 48

– Wes Craven keert terug met de film 25/8, die hij zal schrijven en regisseren. Hierin keert een seriemoordenaar terug, 15 jaar na zijn voorgewende sterfdag en probeert de zeven kinderen te vermoorden die toen geboren zijn. De film zal in 2009 verschijnen.

– De film Legion wordt het regie-debuut van Scott Stewart, mede-oprichter van visual-effects bedrijf The Orphanage, en gaat over God die zijn vertrouwen in de mensheid heeft verloren en zijn legioen engelen naar aarde stuurt om de mensheid uit te roeien. De enige hoop is een groep buitenbeetjes in een restaurant in de woestijn die worden geholpen door aartsengel Michael, een rol van Paul Bettany.

– Er komt een remake van George A. Romero’s The Crazies, waarvoor nu een regisseur is aangenomen. Breck Eisner (Sahara) zal proberen deze “update” in goede banen te leiden. In het origineel draaiden de inwoners van een klein stadje door nadat een geheim biologisch wapen terecht komt in de watervoorraad.

– Voor de weerwolven-film Howl heeft men Judd Nelson (Dark Asylum) weten te strikken. De film gaat over een detective die jacht maakt op een moordenaar, maar wordt gehinderd door het feit dat hijzelf een weerwolf is. David Flores (Lake Placid 2) neemt plaats op de regisseursstoel.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter