Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 49

– Volgens Shock Till You Drop heeft men nieuwe schrijvers aangenomen voor de remake van Hellraiser. Het zijn Marcus Dunstan and Patrick Melton die momenteel ‘hot’zijn in het horrorwereldje dankzij hun scripts voor Feast en Saw IV. Deze nieuwe versie zal in 2009 verschijnen.

– De Australische actrice Melissa George (30 Days Of Night) is in gesprek voor een rol in de de horrorfilm Triangle van regisseur Christopher Smith (Severance). De film gaat over een groepje mensen op een jacht die op een ander schip overstappen nadat ze in de problemen raken door vreemde weersomstandigheden. Echter belanden ze in nog grotere problemen. De opnames beginnen in april in Australië.

– Dallas Jackson en Marlon Chapman hebben het horror drieluik Shady Talez geschreven voor Paramount. Het betreft een ‘hiphop homage aan horrorklassiekers’…men gaat proberen om grote clipregisseurs te strikken. Wanneer deze rolprent gaat verschijnen is nog onbekend.

John Dies At The End is de titel van de nieuwe film van Don Coscarrelli (Phantasm, Bubba Ho-Tep), gebaseerd op het gelijknamige boek van David Wong. Hierin is de mensheid verslaafd aan een nieuwe drug waardoor je buiten je lichaam schijnt te treden en door dimensies kan reizen. Echter blijken diegenen die terugkeren minder menselijk te zijn… De film wordt 2009 verwacht.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter