Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kort nieuws 51

– De klassieker Rosemary’s Baby van Roman Polanski is de zoveelste film die in de remake-handen van Platinum Dunes terecht is gekomen. Men is momenteel op zoek naar een schrijver…

– Ronny Yu (Freddy Vs. Jason) en Darren Lynn Bousman (Saw II-IV) zijn toegevoegd aan het lijstje van regisseurs voor Fear Itself, de horrorserie die we kenden als Masters Of Horror. De naamsverandering komt doordat het idee is opgekocht door een andere (Amerikaanse) tv-zender.

– Weer nieuwe titels bekend voor het 24e AFFF: Hatchet en Jack Brooks, Monster Slayer, (beide met Robert Englund), George A. Romero’s Diary Of The Dead. In de categorie European Fantastic Short zien we titels als De Bug, Mortel en Popo. Als animaties kunnen we o.a. Vexille en Five Centimeters Per Second verwachten.

– Via een interview zijn er enkele details bekend geworden van Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us zoals hij door regisseur Victor Salva wordt genoemd. Er zit een prequel element in (Wilde Westen) maar we zien ook karakters uit vorige delen opduiken, echter 20 jaar ouder. Ray Wise verklaarde in een ander interview dat Salva een vrij grote rol voor hem heeft geschreven en dat hij dus terugkeert.

– Meldden we enkele dagen geleden dat Ellen Page (Hard Candy) mee zou doen in Drag Me To Hell, de nieuwe film van Sam Raimi, nu kunnen we berichten dat ze vanwege planningsproblemen geen deel meer uit maakt van de film.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter