Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De 7-jarige kindacteur Christian DiStefano zal in de door Eli Roth geproduceerde film Clown spelen. Sterker nog: hij is momenteel in Ottawa voor de opnames van deze film.
De film gaat over een man die bezeten raakt door de geest die nog in het clownskostuum huist dat hij draagt.

Warner Bros. zal James Wan’s The Conjuring (voorgaande titel: The Warren Files) 19 juli 2013 in de V.S. uitbrengen.
De film is een hervertelling van de vreemde voorvallen die in het huis van de familie Perron op Rhode Island voorvielen. The Amityville Horror was op deze zelfde voorvallen gebaseerd.
De cast ziet er tot nu toe als volgt uit: Vera Farmiga en Patrick Wilson als de onderzoekers Ed en Lorraine Warren en Lilli Taylor en Ron Livingston als de Perrons.

Raffaele Picchio’s Italiaanse horrorfilm Morituris zou in het eigen land in deze maand in de bioscopen verschijnen. Het Ministero dei Beni Culturali heeft hier echter een stokje voor gestoken. Dit is het orgaan van het censuurschap in Italië. De motivatie was dat de film als ‘te pervers en sadistisch’ werd gezien.

De eerste clip van Texas Chainsaw 3D is verschenen.
In de clip zien we hoe de personages Ryan (Trey Songz) en Nikki (Tania Raymonde) proberen te overleven met Leatherface achter zich aan.

Bankside Films heeft via de website bekend gemaakt dat men gaat beginnen aan het schieten van Patrick, de remake van de uit 1970 afkomstige film van Mark Hartley met dezelfde titel. Men gaat het wederom in Australië filmen en hoopt dat ze hem nog in 2013 kunnen laten verschijnen.

De red band trailer van de maar liefst door 26 regisseurs gemaakte horror anthologie The ABCs of Death is verschenen. Er is helaas nog niets bekend over een Nederlandse (bioscoop)release.
Voor de liefhebbers:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter