Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Nog meer castingnieuws voorCrimson Peak van Guillermo Del Toro. Want Charlie Hunnam is ook in de race voor een grote rol in de spookhuisfilm. Hunnam is voornamelijk bekend uit de serie Sons Of Anarchy, maar zal komende zomer te zien zijn in Pacific Rim van… Del Toro.

– De NBC serie Dracula heeft in de vorm van Jessica De Gouw de vrouwelijke hoofdrol ingevuld. Eerder was al bekend geworden dat Jonathan Rhys Meyers de titelrol voor zijn rekening zal nemen. Wanneer de serie moet verschijnen is nog onbekend.

– Een tweede, korte trailer van Stoker is nu online. De Nederlandse release staat gepland voor 11 april a.s.

– De al eerder aangekondigde remake van The Town That Dreaded Sundown heeft in Alfonso Gomez-Rejon (tv’s American Horror Story) een regisseur gevonden. De film zal worden geproduceerd door AHS’s bedenker Ryan Murphy en Blumhouse Productions.

– De eerder aangekondigde Zombieland tv-serie zal worden geproduceerd door Amazon Studios…inderdaad, de productiemaatschappij van de bekende webwinkel. Het zullen afleveringen van 30 minuten worden die naar alle waarschijnlijkheid online te zien zullen zijn. Zodra er meer bekend is laten we jullie dat uiteraard weten!

– Er is een teaser promo opgedoken voor de nieuwe tv-serie Cult. We volgen een jonge productie-assistente van een tv-serie die met behulp van een blogger erachter komt dat een groep fans de moorden uit de serie nabootst. Een Nederlandse release is nog onbekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter