Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Among the Living word de titel van de nieuwe film van Julien Maury en Alexandre Bustillo (Inside, Livide).
De film zal over drie jongens gaan die in een verlaten pretpark een man met een clownsmasker op een vrouw aan kettingen over een veld zien slepen. De man vangt een glimp van ze op en je kan wel raden wat er daarna zal gebeuren.
In de film zullen zowel Chloé Coulloud (hoofdrol Livide) als Béatrice Dalle (beide films van de mannen) te zien zijn.
Filmen begint in de lente van 2013.

Warner Bros. Home Entertainment Group heeft de exclusieve distributierechten voor ruim 600 films van Paramount overgenomen. Het gaat hier enkel om de DVD en Blu-ray rechten, want Paramount houd de VOD rechten.
Tussen deze collectie zit de gehele Friday the 13th collectie.
Warner Bros heeft nog niet bekend gemaakt of we een re-release kunnen gaan verwachten.

Misschien herinneren jullie je nog de promo video die een aantal maanden terug hier in een nieuwsbericht verscheen voor een horrorfilm over uit hun voegen gegroeide bijen.
“Stung” heeft een regisseur gekregen: de onbekende Benni Diez zal in maart 2013 beginnen met filmen op een nog onbekende locatie in Europa.

Dimension heeft bekend gemaakt dat de pre-productie van House of Horror gestart is. De film zal geregisseerd worden door Will Canon (Brotherhood) en niemand minder dan James Wan (Saw, Insidious) zal hem bijstaan als producer.

Voordat Scary Movie 5 zal verschijnen (2 mei 2013 in de bioscoop) kunnen de liefhebbers van deze horror/komedies genieten van A Haunted House. Een soortgelijke film die onder andere een komische kijk geeft op Paranormal Activity en The Devil Inside. In de hoofdrol zien we niemand minder dan Marlon Wayans (Scary Movie 1 & 2).
Hij word bijgestaan door komieken Nick Swardson (Grandma’s Boy, You Don’t Mess with the Zohan) en David Koechner (Piranha 3DD, Anchorman)
De film verschijnt 14 februari 2013 in de Nederlandse bioscopen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter