Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De Amerikaanse zender ABC heeft een pilot besteld van Gothica, een serie waarin diverse bekende figuren uit het horrorgenre opduiken ( o.a. Jeckyll & Hyde, Frankenstein, Dracula en Dorian Gray). Het verhaalgaat over Victor Frankenstein die de bass is van een ziekenhuis dat ook biotech onderzoek doet. HIj denkt een manier te hebben gevonden om zijn overleden dochter weer tot leven te wekken. Victor had ooit een relatie met Grace van Helsing, de hoofdrol in de serie. Chris Egan and Tom Ellis zijn de eerste namen die zijn gecast.

– De “bad guy” in Under The Dome, Big Jim wordt gespeeld door Dean Norris, voornamelijk bekend uit Breaking Bad. De serie is een adaptive van het Stephen King verhaal “Gevangen” en zal vanaf 24 juni in de V.S. te zien zijn. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.

– De casting is begonnen voor de bovennatuurlijk serie Sleepy Hollow en met Orlando Jones en Katia Winter (zie foto) zijn de eerste namen bekend geworden. De pilot zal worden geregisseerd door Len Wiseman terwijl Alex Kurtzman en Bob Orci de serie hebben ontwikkeld.

– De door Guillermo Del Toro geregisseerde film Mama moet nog in Nederland in premiere gaan (7 maart), maar er wordt al voorzicht aan een vevrolg gedacht door Universal Pictures. David Kosse van de studio liet weten dat ze denken date r potentie is voor een Mama franchise, en dat men graag een nieuwe deel wil maken. Maar hij voegt er wel aan toe dat die gesprekken nog in een vroeg stadium zijn.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter